BEER PRO Distribucija

O podjetju

Podjetje Beer Pro je specializirani uvoznik, prodajalec in distributer kakovostnega tujega in slovenskega craft piva. V ponudbi imamo kakovostno nemško, češko, specialno belgijsko, angleško, irsko, ameriško in slovensko craft pivo. Na enem mestu lahko naročite 200 vrst kvalitetnega piva različnih stilov in okusov: pšenično pivo (Weizen), Lager, Pale Ale, IPA, NEIPA, trapist in samostansko pivo, Stout, vse kot pivo v steklenici ali pivo v pločevinki, ter več kot 30 vrst kvalitetnega točenega piva za gostince. Povezava: ZA GOSTINCE


Ljubiteljem piva (končnim kupcem) je namenjena spletna trgovina piva BEER PRO SHOP, kjer lahko izbirajo med 200 najboljšimi svetovnimi pivi, vrhunskimi gini & toniki po ugodnih cenah ter hitro dostavo na dom. Zadovoljni bodo tako začetniki kot tudi najbolj strastni navdušenci in poznavalci piva. Povezava: E-SHOP


V našo ponudbo BEER PRO SPECIAL SELECTION smo dodali še vrhunske izdelke: španske BIO organic tonike INDI. Vedno izbiramo samo med najboljšimi izdelki vrhunske kakovosti. To je in bo ostalo naše osnovno vodilo pri izbiri novih izdelkov. Povezava TONIK


Poleg dolgoletnih izkušenj v prodaji kvalitetnega craft piva imamo v podjetju tri Biersommelierje ali sommelierje za piva z diplomo mednarodno priznane akademije Doemens iz Nemčije. Ta naziv je en mednarodno najbolj cenjenih nazivov za pravega poznavalca piva in kulture pivovarstva. VEČ Povezava: BIERSOMMELIERE


Podjetje se je v desetih letih uspešnega delovanja uveljavilo kot vodilni specializirani pooblaščeni uvoznik in distributer kakovostnega piva na območju Slovenije in Balkana za gostinski sektor (Horeca). Zaupanje nam je izkazalo že blizu 1.400 gostinskih lokalov, trgovskih centrov (Spar, E.Leclerc), distributerjev in specializiranih prodajaln piva (Beer Shopov).


Podjetje Beer Pro Distribucija


Podjetje Beer Pro Distribucija je inovativno podjetje z referenco za pivovarske specialitete izjemne kakovosti. Po ustanovitvi leta 2011 se je podjetje Beer Pro takoj usmerilo v prodajo kakovostnega piva gostincem na slovenskem trgu. Naše glavne konkurenčne prednosti so v prepoznavanju sprememb na trgu, inovativnosti in razumevanju potreb naših potrošnikov.


Začeli smo kot prvi slovenski distributer vrhunskih specialnih craft piv, ki poleg prodaje tudi ozaveščamo in širimo kulturo pitja specialnih in craft piv. Gostince in natakarje izobražujemo o različnih stilih piva, izbiri pravega kozarca ter pravilnem točenju piva. Smo začetniki kombiniranja različnih stilov piva s hrano. S postopnim širjenjem podjetja se je povečevala tudi ponudba različnih blagovnih znamk piva izjemne kakovosti. Danes lahko izbirate med 200 različnimi vrstami piv različnih stilov in okusov: od grenkih Pale Ale, IPA, Neipa, slajših pšeničnih piv »Weizen«, sladkih belgijskih piv do sadnih piv »Fruit Beer«.
Junija 2014 se je podjetje preoblikovalo v B.PRO Distribucija d.o.o., leta 2016 pa v BEER PRO DISTRIBUTION d.o.o z novim sedežem podjetja v Kromberku v Novi Gorici.


Zakaj je Beer Pro zaupanja vredno podjetje:
1. DOBRA VIZIJA: ker stremimo k doseganju dolgoročnih in ambicioznih rezultatov. Na trgu nastopamo in ravnamo odgovorno za doseganje dogovorjenih ciljev. Pri svojem delu smo strastni in cenimo kakovostna piva različnih pivovarn in craft pivovarn po celem svetu.


2. PROFESIONALEN KADER: zaposlujemo motiviran in profesionalno treniran kader, ki strankam pomaga izpostaviti bistvene konkurenčne prednosti in jim prek ponudbe specializiranega piva pomaga k uveljavitvi na trgu.


3. PRODUKTI kvalitetna specialna in craft piva: naš ‘know-how’ iz pivovarstva, prodaje in distribucije nam omogoča, da pridobivamo svetovno znana piva »craft pivovarstva«, ki jih nato lansiramo ter uveljavimo na slovenskem trgu, kot so pozicionirana v državi, kjer so proizvedena. Znanje in narava našega dela nam omogočata, da na trgu najdemo tudi težko dostopne »raider« izdelke in novosti na trgu, tako imenovane »new entry« izdelke.


4. ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI: podjetje Beer Pro je pooblaščeni uvoznik za zastopane blagovne znamke v naši ponudbi, ker z uporabo uradnih distribucijskih kanalov zagotavljamo ohranjanje izjemne kakovosti proizvodov od trenutka, ko izstopijo iz pivovarne, do trenutka, ko prispejo v gostinski lokal ali prodajalno.


5. UČINKOVITA DOSTAVA: ker nas zaznamujeta profesionalnost in dinamičnost, je dostava piva do naših strank redna, zanesljiva in hitra. V skladišču imamo na zalogi vse izdelke iz naše redne ponudbe, tako je našim strankam vedno na voljo potrebna količina blaga.


6. PRODAJNA PODPORA: našim strankam nudimo znanje in usposobljenost s področja kulture pitja piva. Kader Beer Pro redno izobražuje zaposlene v gostinskih lokalih o značilnostih in posebnostih specialnih piv ter o pravilni postrežbi in ozaveščanju končnih potrošnikov. Za doseganje uspešnega poslovanja smo dnevno prisotni na terenu, kjer prepoznavamo potrebe naših strank ter jim pomagamo pri doseganju zastavljenih ciljev.


7. PROMOCIJSKA PODPORA: stranko opremimo s prodajnim in promocijskim gradivom (kozarci, podstavki, tehničnim materialom za točenje piva …), kar je ključnega pomena za ozaveščanje potrošnikov o blagovnih znamkah specializiranega piva.


Biti vodilni v distribuciji in prodaji specialnega kvalitetnega piva na slovenskem trgu nam pomeni največjo odgovornost do vsake naše stranke. Le rezultati so za nas tisti, ki štejejo. Zadovoljstvo strank ob rezultatih upraviči njihovo zaupanje do našega podjetja.