Dostava in načini plačila

Dostava


Pogodbeni partner za dostavo pošiljk prodajalca BEER PRO DISTRIBUTION, DISTRIBUCIJA PIVA, D.O.O. je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.


Način in strošek dostave in obdelave naročila:
Za nas pakete dostavlja GLS, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete v dogovoru z dostavno službo.


Artikli, naročeni na spletni strani www.beerpro.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Izdelek je odpremljen običajno naslednji dan po prejetem plačilu.


Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni odpreme.


Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici na BEER PRO DISTRIBUTION D.O.O., Industrijska cesta 1 C, 5000 Nova Gorica.


Strošek dostave:
Stroški dostave po veljavnem ceniku GLS.
Če se odločite za gotovinsko plačilo ob prevzemu in vam dostavljavec GLS želi dodatno zaračunati provizijo na posebno položnico, ki je priložena pošiljki, ste je dolžni plačati. Pri plačilu po predračunu, se izognete plačilu provizije dostavljavcu.


Dobavni roki:
O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.


Načini plačila


Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
– z nakazilom na račun
Naziv računa: Beer Pro Distribution d.o.o., Kromberk Industrijska cesta 1C, 5000 Nova Gorica
Številka računa: 0400 1004 8320 054
Naziv banke: NOVA KBM d.d. IBAN: SI56 0400 1004 8320 054
BIC / Swift: KBMASI2X
Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila.
– plačilo po povzetju